søndag den 19. maj 2013

Det der motion...

Det er ikke noget jeg har gjort mig så meget i det sidste laaaange stykke tid. Faktisk rimelig lidt de sidste næsten 2 år.

Idag havde jeg aftalt med en anden (mor)veninde at NU skulle vi dælme prøve en intro-time hos Crossfit Copenhagen. Og det gjorde vi så - ja, vi meldte os faktisk ind. Den slags forpligter jo :O

Mit første indtryk af crossfit er, at det er AWESOME, men mega giga hårdt.
Det er den mest effektive træning jeg nogensinde har prøvet. Det var ikke spildtid, ingen dikkedarer, en sindssyg god holdstemning og synes faktisk bare det var mega fedt.

Her halvanden time efter ryster jeg over hele kroppen og har endnu ikke fået snøvlet mig i bad. Det var virkelig hårdt!

Nu har både jeg og veninden meldt os ind og så håber jeg at jeg kan komme afsted 2 gange om ugen.
Jeg træner gratis indtil 1. maj - så jeg skal ikke have så dårlig samvittighed her i eksamensperioden. Men så snart min eksamen er overstået, så føler jeg mig mentalt klar til at give det en skalle.

Dyrker du nogen sport? Hvad? Og hvorfor?

Søholm krukker - make over

De sidste par uger har jeg haft gang i et lille projekt med en masse Søholm krukker jeg har fået samlet sammen gennem de sidste par måneder.

De har fået en make over og jeg er selv SUPER glad for resultatet. 

Jeg mangler stadig en stor krukke med "Mel", "Sukker" og "Kakao" - hvis i kender nogen der ligger inde med dem, så sig endelig til. 

Hvordan er det så lavet?
Krukkerne har denne her skønne karakteristiske skrift - så det er altså ikke noget jeg har haft noget med at gøre. 
Jeg startede med at tape alle krukkerne til med malertape der hvor skriften er - så der ikke ville komme maling på når jeg sprayede dem.
Derefter har jeg lige grovslebet der hvor de skulle male. Jeg ved ikke om det har nogen effekt, men min tanke bag det er, at der ville give en mere rå flade at male på. 



Jeg har købt spraymalingen for Run For Cover. Jeg gav 305 kr for 10 stk - det er altså ret billigt! En enkelt spray koster hurtigt 50-70 kr i byggemarkeder. 

Jeg har sprayet dem alle sammen uden for i det gode vejr og så ladet dem tørre der. 



Korkpropperne har fået en gang brunt sæbe og ligget i en pose natten over, herefter er de skrubbet med en grydesvamp. De blev super fine. 

Hvad synes i?
 
 
 

Udover Søholm krukkerne, fandt jeg i en lille genbrugsbutik en gammel "Køkkengrej" af noget engelsk stentøj af en art. Den fik også en tur og pynter nu ved vasken. 




fredag den 17. maj 2013

Marvins store væg #3

Idag har jeg arbejdet videre på Marvins store væg. Faktisk er den del jeg har vist tidligere kun den lille væg der støder op til der hvor det helt rigtige vægmaleri skal være. 
Blæksprutten blev malet igår, den skulle have været lilla - men den er godt nok mørk. Men nå, det er jo også en BLÆKsprutte ;) Høhø. 

I dag bestod arbejdet i at få tegnet og malet lidt på en skøn karakter. I kan jo selv se om i kan gætte hvem ud fra billedet :) 

God aften derude!

tirsdag den 14. maj 2013

Marvins store væg #2

Idag fortsatte maleriet på Marvins værelse.
Jeg har alt i alt brugt 7 timer på maleriet nu, tror ikke mine "budgetteret" 100 timer kommer til at holde. Men det går nok også - så er der bare en extra udfordring til tålmodigheden.

Hvis i er andre der har lavet vægmalerier må i meget gerne smide et link til billede i en kommentar :)

mandag den 13. maj 2013

Marvins store væg #1

Jeg er idag startet på et af de lidt større projekter. Projektet er et stort vægmaleri på Marvins værelse. Det kan jo altid males over igen ;)

Faktisk er det to vægge det drejer sig om. Vi bor i en kvistlejlighed med skrå vægge, så synes det kunne være hyggeligt at tage en lille væg under en skråvæg med i projektet også.

Det kommer til at tage LANG tid. Jeg håber på at kunne klare det på 100 timer (som i ethundrede timer). :O

Jeg vil løbende komme med små opdateringer på bloggen, men et samlet billede må i vente med at se til jeg er helt færdig.

Temaet er glæde, pirater og hyggelige dyr. Jeg gruer allerede for alle de tynde sorte streger jeg skal male op til sidst - håber jeg kan ordne det lidt løbende.

I dag har jeg brugt 2 timer...





søndag den 12. maj 2013

Loppemarkeder

Jeg elsker loppemarkeder!
Man kan simpelthen finde så mange ting til en lille penge - kunsten er at finde ud af hvad man ikke behøver at købe med hjem. Haha.

I dag tog vi til sommermarked ved TAP 1 ved Carlsberg og loppemarked i Enghaveparken. De ligger jo lige ved siden af hinanden, så det var meget smart at tage begge.

Jeg havde på Instagram set at Szhirley havde en bod på sommermarkedet. Og da jeg kunne huske hun har en søn, Elton, tænkte jeg at der måske var nogle gode børneting.
Szhirley havde rigtig meget fint drengetøj til bare 10 kr stykket - mega fedt!
Derudover fandt jeg hos hende en kjole fra Moss Copenhagen. Jeg endte med 7 stykker tøj til Marvin og kjolen for sølle 100 kr.

Et andet sted fik jeg 6 stykker mærkevaretøj til Marvin plus et puslespil for 50 kr.

Et tredje sted fandt jeg to gode Marvel Comics som min bedste veninde skal have - hun elsker den slags! Jeg måtte slippe en hel 20'er for dem ;)

På loppemarkedet i Enghaveparken fandt jeg en Knabstrup krukke som jeg fik med hjem for 20 kr. Den skal males så den kan pyntes i køkkenet.

Alt i alt 190 kr fik jeg brugt.
Hvad er dit bedste loppefund?

Jeg har et projekt med nogle Søholm stentøjskrukker jeg glæder mig til at vise frem. Måske jeg bliver færdig allerede imorgen med det projekt, så skal det flashes.

God søndag aften derude :)

torsdag den 2. maj 2013

Længe ventet update

Her kommer den så ;)

Jeg har haft virkelig travlt med min sidste praktik og været stresset over min eksamen. Hold op hvor har det kostet meget sved og mange tårer at være tilbage på "skolebænken". Og det var det jo faktisk ikke engang, blev kastet ud i en lang praktik med praktisk/teoretisk eksamen (eksamen varede halvanden time - puh).
Resultatet af eksamen: BESTÅET.
Oveni hatten har jeg fået mig en rigtig fin udtalelse fra mit praktiksted. Alle de bekymringer jeg har haft om min manglende teori - de blev skudt helt i sænk. Der var absolut ingen grund til bekymring. Jeg har simpelthen gået og været så frustreret over, at jeg syntes min teori bare lå SÅ langt væk.
Jeg har været væk fra studiet i lidt over et år og i det år har jeg ærlig talt kun haft BABY, BABY, BABY i hovedet. Så det var lidt af en opvågning at komme tilbage.
Jeg har haft en fantastisk hård praktik - men hold nu op hvor har det været fedt at være tilbage! Men sådan skal det åbenbart ikke blive ved med at være. Jeg har bestået den næste eksamen mens jeg var gravid, så jeg har faktisk først timer den sidste uge i august igen. Det er eddermame en lang sommerferie!
En anden fantastisk tanke: Om ét år er jeg færdiguddannet. Om ét år kan jeg kalde mig fysioterapeut.
Jeg vil rigtig gerne have noget mere arbejde, så det hele ikke bare gå op i at tulle rundt herhjemme. Jeg har et deltids butiksjob, men det kunne være fedt med noget mere studierelevant.

På Marvin-fronten er der også sket ting og sager.
En uge inden hans 1 års fødselsdag kravlede han for første gang og nu er han begyndt at gå rundt ved alle ting. Det er fantastisk at se det  her lille bitte menneske, lige så stille blive et individ og ikke bare en forlængelse af mig. Jeg elsker den alder han har lige nu og jeg nyder alle de glæder og udfordringer han giver i hverdagen.
Marvin er også startet i vuggestue. Den 10. april var hans første dag. Det var super hårdt at han måtte sige farvel til sin mega søde børnepasser, men det var lige dén vuggestueplads vi gerne ville have til ham - og rent økonomisk kunne det ikke løbe rundt. Det er irriterende pasningen i Københavns Kommune skal fungerer på den måde det gør.
Hos den private børnepasser betalte vi 3.350 kr i egenbetaling, uden mulighed for at søge om delvis friplads (vi er jo 2 på SU). Efter han har fået vuggestueplads sparer vi næsten 2.500 kr i måneden :O Vores lille opsparing er også spist langsomt op af betaling til den private børnepasser, men øv hvor er det træls at det økonomiske også er en begrænsning i forhold til vores valg af pasning for ham.
Men nå, det går okay i vuggestuen. Han skal helt klart vende sig til det (og det samme skal moren).

Nu når jeg skal være en del hjemme har jeg en masse tid til de krea-projekter jeg har haft i tankerne længe. Jeg glæder mig til at opdatere jer!

... Og så skal jeg også lige have drejet hvordan det fungerer det der med BlogLovin - er der nogen der har et link eller ved det?

Håber i alle har det godt - jeg glæder mig til at være back on track her på bloggen <3