fredag den 28. oktober 2011

KREA-uger

Har ikke rigtig fået skrevet noget som helst herinde de sidste par uger - men jeg har været travlt optaget! Men NU tager jeg revanche...

Vi har fået sat det nye klædeskab op, det tog ikke mindre end 10 timer PLUS pauser og en nats søvn. Hold k*** et projekt!
Det nye flotte klædeskab med sorte glas skydedøre og easy-close (Ja, ligesom skufferne i de fancy'e køkkener). Mål: Bredde 200 cm., højde 201cm.
Rodet må i lige leve med - der kommer nok nogle nye billeder når værelset er helt færdig.
Vi er rigtig glade for det! Man skulle tro at med tre fyldte ikeaposer der er blevet smidt ud af diverse ting fra det gamle skab - så burde der være masser af plads i det nye. Men nej! Lillemand har dog fået 3 skuffer indtil videre hvor hans tøj, hagesmækker og stofbleer ligger i. 
Jeg var på besøg hos mine forældre i jylland i en uge hvor min mor og jeg gik shop amok i tøj til lillemand - det er såååå fint!

Under mit jyske-besøg var min far og jeg ude og kigge på forskellige barnevogne - SÅ fedt han gad at vade med rundt og kigge på det. Jeg er stadig meget forelsket i Odder-vognene - er der nogen der har erfaringer med dem?
Dette Stokke Care puslebord var sat ned til 1500 kr. Min far spurgte om vi ville have det, og kunne da ikke sige andet end: "JA!"
Jeg har købt de hvide kurve i vores lokale lyshandler.
De små bamser der sidder på puslepuden har jeg selv hæklet. Den første, den blå hvalros, blev ikke helt så vellykket - men den er da der! Nr. 2, den gule giraf, den blev faktisk helt okay. Og den sidste, den søde løve, den blev bare SUPER god! Øvelse gør mester - jeg har ski aldrig hæklet før....

Stokke Care puslebord
Jeg synes bare puslebordet passer perfekt under skråvæggen, så kan vi hænge en lille uro ned fra skråvæggen senere. Det var meningen at de små hæklede dyr skulle blive til en uro - men jeg synes de er lidt for store til det... Hvad siger i?

Nærbillede af den søde løve (den mangler kun lige at få øjne, men kan ikke helt beslutte mig hvordan de skal laves...).
I LOVE IT!
Nå, men udover det har jeg fået sat nyt betræk på to "nye" stole. Min far har været så sød at slibe dem ned og male dem, det kan jeg jo ikke rigtig gøre med lillemand i mavsen. 
De nye stole med tegneserie-betræk på.
Derudover har jeg været igang med en masse ting til lillemand - noget skal jeg jo have tiden til at gå med! Jeg har syet to sæt dynebetræk til babydynen.
Regnbue-sengetøj med blå og grønne bindebånd. Mål: 70cm x 100cm
Grøn ugle-sengetøj med grønne bindebånd. Mål: 70cm x 100cm
Jeg mangler stadig at sy et sæt med pingviner - det regner jeg med at gå igang med idag.

Ellers er jeg også gået i krig med at strikke - jeg har åbenbart mange  håndarbejdstalenter. Haha.
Indtil videre er jeg ca. halvvejs og tæppet er bare super lækkert!

Den sidste ting jeg har på listen er en sengerand - den skal nok syes engang i løbet af næste uge...

Er der andre forslag til hvad jeg kan finde på at lave til lillemanden?

søndag den 9. oktober 2011

Omrokering i det lille hjem

Kan i gætte hvad vi venter os?
En lille PRINS!
Der skal jo være plads til prinsen i det lille hjem, så vi er så småt startet op på at få lavet værelset klart til ham. Det er en større omgang omrokering og oprydning - så vi kunne jo ligeså godt bare komme igang... Jeg nåede ikke at tage et fuldstændigt "før"-billede. 
Spisebordet skal flyttes ind i vores stue (hvor vi også har vores seng), så kan lillemanden få sit eget værelse, hvor vores store nye klædeskab også skal stå...

Lidt rod mens vi rydder op ;)

Den kommende far skruer hylder ned fra vægen. 
Der hvor klædeskabet står nu, skal de nye klædeskab også stå. Det er en lille smule lavere, men til gengæld en halv meter breddere, så der skulle være plads til lillemandens ting. Alt rodet til venstre for den kommende far, er blot spunken og lillemor der har været ude at shoppe - haha.
Der hvor vinreolen hænger, skal der stå puslebord og der hvor spisebordet står, skal lillemand have sin seng når han skal sove på sit eget værelse.
Det hele begynder at være meget mere virkeligt og det er et eller andet sted bare super dejligt og hyggeligt!